2019. július 6., szombat

TOLNAI EGYHÁZMEGYEI IFJÚSÁGI ZENÉS TÁBORTOLNAI EGYHÁZMEGYEI IFJÚSÁGI ZENÉS TÁBOR

Ha elmúltál 12 éves és még nem töltötted be a 19 évet, és nyitott vagy egy ifjúsági zenei táborra, akkor jelentkezz a plakáton látható módon (SMS + utalás). Ha a részvételi díj teljes összegének kifizetése gondot okoz, akkor is telefonálj! Igyekszünk keresni rá megoldást! Az SMS és az utalás megérkezése után rövid időn belül vissza fogunk jelezni, hogy vettük a jelentkezésed. A jelentkezési határidő után fogsz kapni részletes információkat arról, hogy mivel kell készülnöd a táborba. Az idősebbeket, és a gyülekezeti szolgálókat várjuk segítőként a táborba. Kérjük, hogy ők előbb telefonon egyeztessenek velünk.

Az augusztus 12-18. között tartott mórágyi táborról: Évek óta hirdetjük a lehetőségét a konfi-ifi balatonszárszói hétvégéken az ifjúsági és egyben zenés táborunknak. Idén sokan jelezték, hogy érdekli őket a tábor. Zenészek, énektanár vár benneteket, hogy az együttzenélés örömét átéld, jó közösségi élményed legyen és mindezt az Isten szolgálatába állíthasd a saját gyülekezetedben. Ha bizonytalan vagy, hogy itt van-e a helyed, vagy kérdésed van a részletekre nézve, bátran hívj fel minket, vagy írj ránk a Facebookon (Fekete Zoltán)!

Kőházban, az egykori parókia épületében lakunk egy nagyon kellemes erdővel körülvett faluban, ahol hűvös református templom, a falu által rendelkezésünkre bocsátott közösségi termek, erdei pihenőhely, műfüves és füves focipálya vár. A napi teljes házilag készített étkeztetést biztosítjuk. Összeszokott táboroztató gyülekezeti önkénteseink szolgálnak közöttünk. Lesz idő zenei tanulásra, gyakorlásra, zenekari élmény átélésére, szabadidős és lelki programokra!

Jelentkezés július 31-ig SMS-ben: 06/30-678-3410 (név és életkor) és banki utalással: Bátaszéki Református Egyházközség 71800288-10000575. Részvételi díj: 15.000,- Ft Visszajelzünk!

Érdeklődni: Fekete Zoltán lelkésznél a 06/30-678-3410-es telefonszámon. Mórágy falu: https://goo.gl/maps/Zf49zA3QCi8zUNkx9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése