2019. július 28., vasárnap

Hírlevél 2019.07.21.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:
·        Kedd 18:00 – Bibliaóra (nyáron szünetel)
·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet

Céladomány a felújítási munkálatokra:
Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy céladományaikkal legyenek szívesek támogatni a folyamatban levő felújítási munkálatokat! A tervek szerint ebben az esztendőben a kerítés felújítására és festésre, valamint a parókia három szobájának festésére és kisebb karbantartási munkálatokra kerül sor.

HÁLAÁLDOZATUNK:
2019. július 14-én a perselyadomány 10.600. Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a Testvérek imádságait, szolgálatát és adományait, amelyekkel hozzájárulnak a gyülekezet működéséhez.

KERESZTELŐ:
A mai vasárnapon gyülekezetünkben a keresztség sákramentumában részesült Pap Andor és Ráti Kata első gyermeke Vince. Imádságban kérjük Isten áldását a megkeresztelt gyermekre és családjára!

Tolnai Egyházmegyei Ifjúsági Zenés Tábor:Reformátusok Szárszói Konferenciája 2019:
A harmadik Reformátusok Szárszói Konferenciáját augusztus 22. és 25. között rendezik meg a balatonszárszói Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központban. Jelentkezni kizárólag a szarszo.reformatus.hu weboldalon lehet, ahol bővebb információ is található a programokról, témákról és a meghívott előadókról. A konferencia csütörtök 14 órakor kezdődik és a vasárnapi közös istentisztelettel zárul.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése