2017. május 6., szombat

Meghívó: 2017.05.20. Mórágy


Kedves Testvérek!



Élesítve MÁJUS 20. SZOMBAT DÉLUTÁN 2 ÓRA ::: REFORMÁCIÓ 500 - EGYHÁZMEGYEI LEFEDETTSÉGŰ RENDEZVÉNY MÓRÁGYON

Esperes úrral egyeztetve hívunk minden gyülekezetből küldöttséget az ünnepi úrvacsorás istentiszteletre és azzal egybekötött szeretetvendégségre.
Parkolásról majd küldök térképet. A hatalmas templom még hűvösebb, erre számíts és hirdesd. Ha Szeretethíd ellenére tudsz küldeni legalább egy-egy autónyi küldöttséget, kérlek oldd meg!


A falu az egykori német reformátusok lakta Mórágy. Csodálatos, takaros, jó klímájú falu. Jelenleg gyakorlatilag vallástalan. A hagyományokban jelenik meg a német reformátusság öröksége.

Kérlek a közbejáró imádságodért a falu felé, az egyházmegyei küldöttségek felé, a szervezés felé!

Wéber Jánosné Kati néni (bonyhádi gyülekezet, kismórágyi elszármazott) szívügye ez a rendezvény. Imádkozzunk érte, mert az egész falut házról-házra járva szeretné meghívni most hétfőtől kezdődően. Imádkozz kérlek érte, hogy bármilyen örömteli vagy hűvösebb fogadtatásban is részesül, megmaradjon a lelkesedése, szeretetből tudjon az újabb házba becsöngetni. NAGYON FONTOSNAK TARTOM, HOGY HA VALAKI FELVÁLLALJA A SZEMÉLYES MEGHÍVÁST, AKKOR EGY KÖZÖSSÉG MELLETTE ÁLLJON KÖZBENJÁRVA URUNKNÁL! Kérlek ezért nagyon!
1. A falu megszólításra kerüljön és el is jöjjenek sokan! 

2. A reformáció 500-hoz illő evangélizációs istentiszteletért!
3. A rendezvény kedvességet találjon a faluban és az egyházmegyében! A felajánlott segítségek kivitelezéséért.

Az Úr ádjon titeket.

"A kegyelem legyen mindazokkal, akik el nem múló szeretettel szeretik a mi Urunkat, Jézus Krisztust. Ámen." (Efezus 6,24)



Áldás, békesség, Jó Munkát, Fekete Zoltán




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése