2015. január 26., hétfő

Hirdetések: 2015.01.25.

GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet
·        Kedd 17:00 – presbiteri gyűlés
·        A bibliaórák februártól folytatódnak
 
Az igehirdetések hangfelvételei meghallgathatók a gyülekezet internetes honlapján: www.bonyhad.reformatus.hu
 
HÁLAÁLDOZATUNK:
2014. január 18.-án a perselyadomány 8.290. Ft volt. Köszönjük az adományokat, Isten áldását kérve adakozó testvéreink életére és családjára!
 
HALOTTUNK:
A Boldog Feltámadás Reménye Alatt vettünk búcsút 2015. január 23.-án, Majoson, Erdős András testvérünktől, aki Isten kegyelméből 83 esztendőt élt. Imádságban kérjük Isten vigasztalását a gyászoló testvéreink számára!
 
EGYHÁZFENNTARTÓI JÁRULÉK
Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy az egyházfenntartói járulék befizetésével és egyéb adományaikkal legyenek szívesek támogatni az egyházközség fenntartását.
 
Újraindul a "Keresztkérdések" bibliatanulmányozó sorozat!
"Jézus követése" címmel 2015 februárjától újraindul a "Keresztkérdések" bibliatanulmányozó sorozat gyülekezetünkben. Az alkalmak kedd esténként 18:00 órai kezdettel lesznek megtartva a Református Imaházban.  
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


A Keresztkérdések új sorozata "Jézus követése" címmel egy hétrészes, interaktív bibliatanulmányozó sorozat, amely a következő kérdésekre keresi a választ:

·        Mit jelent Jézus követőjének lenni? 

·        Hogyan szembesültek ezzel a kérdéssel a tanítványok, és hogyan fogalmazhatjuk meg ez alapján, számunkra mit jelent?

·        Mi a jelentősége a jó cselekedeteknek, az egyházi szokásoknak?

·        Mire tanította Jézus a követőit?

·        Mit jelent az, hogy Jézus Úr akar lenni az életünk minden része felett?

A Jézus  követése bibliatanulmányozó munkafüzet segítségével végigkísérhetjük Jézust útban Jeruzsálem felé, a Lukács evangéliuma 9–12 alapján, és megtanulhatjuk a tanítványokkal együtt, mit jelent Vele járni a mindennapokban.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése