2014. december 28., vasárnap

Hirdetések: 2014.12.28.

B. Ú. É. K! – Bízzad Újra Életed Krisztusra!
 

GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        December 31. – Szerda 16:00 – óévi istentisztelet
·        Január 1. – Csütörtök 10:00 – újévi istentisztelet
·        Január 4. – Vasárnap 10:00 – istentisztelet
 
A bibliaórák a 2015. év februárjától folytatódnak egy új "Keresztkérdések" sorozattal.
 
HÁLAÁLDOZATUNK:
2014. december 21.-én a perselyadomány 12.625. Ft volt. Köszönjük az adományokat, Isten áldását kérve adakozó testvéreink életére és családjára!
 
HALOTTUNK:
A Boldog Feltámadás Reménye Alatt vettünk búcsút 2014. december 22.-én, Kakasdon, Ömböli János testvérünktől, aki Isten kegyelméből 89 esztendőt élt. Imádságban kérjük Isten vigasztalását a gyászoló testvéreink számára!
 
EGYHÁZFENNTARTÓI JÁRULÉK
Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy az egyházfenntartói járulék befizetésével és egyéb adományaikkal legyenek szívesek támogatni az egyházközség fenntartását.
 
Konfirmációi előkészítő / hittan felnőtteknek
Gyülekezetünkben szeretnénk felnőtt konfirmációs csoportot indítani. Elsősorban azon felnőttek jelentkezését várjuk, akik a keresztség megerősítése (konfirmáció) vagy a keresztségben való részesedés által szeretnék a Jézus Krisztussal és az Ő egyházával való közösséget megpecsételni. Ha valakit gyermekkorában egy másik keresztyén felekezetben megkereszteltek, de most felnőttként a református gyülekezetben találta meg lelki otthonát, a konformáció által válhat az egyház teljes jogú tagjává és az úrvacsorai közösség részesévé.
 
 
2014. ÉV STATISZTIKAI ADATAI:
 
- Keresztelő: 9
Bonyhád: Ohn Szabolcs, Bechtel Gellért Vendel, Boér András, Vass Kamilla, Murányi Zsófi
Felsőnána: Dani Botond és Dani Marcel, Keserű Kornél
Kéty: Botos Benedek
 
- Konfirmált: 1
Cseke Péter (felnőtt)
 
- Házasságkötés: 4
Hollósi Tamás és Tokodi Eszter (Tevel), Jakab Zsigmond és Bedy Hanga (Bonyhád, ökumenikus), Zsók József és dr. Rozsi Tímea (Bodri pincészet, Szekszárd), Reisz István és Nagy Adrien (Fritz tanya, Decs)
 
- Temetés: 9
Győrfi Vilmos (élt 42 évet), Borbandi Lajosné (élt 74. évet / Závod), Szabó Sándor László (élt 56 évet, Irén Birka szül. Schnepf Irén (élt 62. évet), Csólig János (élt 85 évet), Löb Henrikné szül. Schaffer Katalin (élt 93 évet), Komjáti Nándor (élt 55 évet), Jakab Attiláné (élt 42 évet), Ömböli János (élt 89 évet / Kakasd).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése