2018. szeptember 30., vasárnap

Hírlevél 2018.09.30.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·   Kedd 18:00 – bibliaóra (Heidelbergi Káté 39.)

·   Vasárnap 10:00 – istentisztelet

                      10:00 – gyermek-istentisztelet

·     Vasárnap 11:00 – konfirmációi előkészítő

                      11:00 – gyülekezeti énektanulás


HÁLAÁLDOZATUNK:
2018. szeptember 23-án a perselyadomány 19.620. Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a Testvérek imádságait, szolgálatát és adományait, amelyekkel hozzájárulnak a gyülekezet működéséhez.

Egyéb alkalmak:
Kihelyezett istentisztelet – Havonta egyszer előre egyeztetett időpontban református istentisztelet tartunk a Gondviselés Idősek Otthonában valamint az Árpád-házi Szent Erzsébet Otthonban.
Istentisztelet a szórványokban – A nagyobb ünnepek alkalmával, illetve előre egyeztetett időpontban, Felsőnánán, Kétyen és Tevelen tartunk református istentiszteletet.
Családlátogatás – azokat az idős vagy beteg gyülekezeti tagokat, akik ezt igénylik, előre egyeztetett időpontban meglátogatjuk, illetve lehetőség van rendszeres házi istentisztelet megtartására is, és az úrvacsora házhoz vitelére is.

Gyülekezeti családi nap:
2018. október 21.-én, vasárnap 10:00 órai kezdettel a gyülekezetünkben családi napot tartunk. Az istentisztelet után mindenkit szeretettel várunk egy közös ebédre a gyülekezeti teremben! Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze előre a Lelkészi Hivatalban vagy a presbitereknél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése