2017. november 5., vasárnap

Hírlevél 2017.11.05.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 17:00 – gyülekezeti énektanulás
·        Kedd 18:00 – bibliaóra (Heidelbergi Káté 9.)
·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet
                                 – gyermek-istentisztelet
·        Vasárnap 11:00 – konfirmációi felkészítés
                                 – gyülekezeti énektanulás

HÁLAÁLDOZATUNK:
2017. október 29-én, vasárnap a perselyadomány 15.250. Ft volt. Az október utolsó vasárnapi perselypénzt a zsinat döntés értelmében, ebben az esztendőben a Nyíregyháza-örökösföldi Református Gyülekezet új templomának építésére továbbítottuk.
Továbbá hirdetjük, hogy a gyülekezeti terembe új székeket szeretnénk vásárolni. Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy lehetőségeikhez mérten céladományaikkal támogassák ezt az ügyet!
Isten iránti hálával köszönjük meg a Testvérek imádságait, szolgálatát és adományait, amelyekkel hozzájárulnak a gyülekezet életéhez. Kérjük a Testvéreket, hogy hordozzák továbbra is imádságban és szeretetben a Gyülekezetet és a gyülekezeti munkát.
Gyülekezetünk számlaszáma:
71800013-11116264 (Hungária Takarék)

Bibliatanulmányozó Nap:
A Tolnai Református Egyházmegye a 2017-18-as tanévben is bibliatanulmányozó napokat szervez. A következő alkalomra 2017. november 18.-án, szombaton kerül sor, amikor Marco de Leeuw van Weenen misszionárius tart előadást a bibliai ünnepekről. Az előadások 9:00 órakor kezdődnek, s az egyórás ebédszünettel együtt 16:00 óra körül érnek véget. A helyszín: Fadd, Művelődési Ház. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: tolnabibliaiskola@gmail.com. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Konfirmáció felkészítés felnőtteknek:
Konfirmáció felkészítésre hívjuk azokat a Testvéreket, akik készek felvállalni Krisztushoz tartozásukat, és vágynak arra, hogy Gyülekezetünk teljes jogú tagjai legyenek. Jelentkezni a lelkipásztornál lehet.

Presbiteri tisztújítás:
Gyülekezetünkben 2017. október 29-én, vasárnap az újbori úrvacsorás istentiszteletet követő Egyházközségi Közgyűlésen megtörtént a presbiteri tisztújítás. A megválasztott presbiterek: Deli István, Fülöp Sándor, Pál Ferenc, Szabó Vilmos, Szokolai Krisztina, Szőnyegi Istvánné. Pótpresbiterek: Egyedné Ricsei Anna és Nusszer Józsefné. Gondnok: Pál Ferenc. Urunk bölcsességében megmutatkozó kegyelme kísérje az egyházközségi tisztújítást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése