2017. szeptember 24., vasárnap

Hírlevél 2017.09.24.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 18:00 – bibliaóra – Heidelbergi Káté 4.
·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet

HÁLAÁLDOZATUNK:
2017. szeptember 17-én, vasárnap a perselyadomány 12.550. Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a testvérek minden adományát és imádságát.

Adománygyűjtés:
A gyülekezeti terembe szeretnénk új székeket vásárolni. Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy lehetőségeikhez mérten céladományaikkal támogassák ezt az ügyet!

Gyülekezeti énekkar:
Az elmúlt évben egy kis gyülekezeti énekkar alakult, és egy szép karácsonyi műsorral szolgált a gyülekezet előtt. Ebben az évben szeretnénk folytatni a próbákat és a felkészülést, melyre a vasárnapi istentisztelet után, illetve a közösen egyeztetett hétközi időpontokban kerül sor. Várjuk mindazokat, akik szeretnek, és szívesen énekelnek!

Meghívó:
2017. szeptember 24-én, vasárnap 18:00 órai kezdettel, Bogyiszlón a Művelődési Házban Dél-Koreai fiatalok a Húsvéti Kantátát fogjál előadni, amihez egy evangelizáló igehirdetés is kapcsolódik. Mindenkit szeretettel várnak!

Meghívó a hálaadó ünnepségre:
A Decsi Református Egyházközség a Reformáció 500. évfordulója alkalmából hálaadó emléknapot rendez 2017. október 14-én, szombaton 10:00 órai kezdettel a református templomban. A hálaadó istentisztelet után kulturális műsor és szeretetvendégség lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése