2017. április 11., kedd

Ünnepi istentiszteletek:


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:
·        Kedd 18:00 – bibliaóra
·        Nagypéntek 10:00 – ünnepi istentisztelet
·        Húsvétvasárnap 10:00 – ünnepi istentisztelet úrvacsorával
·        Húsvéthétfő 10:00 – istentisztelet

Ünnepi istentiszteletek a szórványokban:
Felsőnána: Húsvétvasárnap 13:30
Kéty: Húsvétvasárnap 14:30
Tevel: Húsvétvasárnap 15:30

Gyülekezeti csendes-délután
„Kisköri többgenerációs délután” címmel újra indulnak a Dél-Tolnai Lelkészkör korábban csendes-délutánnak nevezett alkalmai, melyekre most minden korosztályt szeretettel várunk!
·        2017. április 23. vasárnap 15:00 óra – Őcsény, református gyülekezeti ház
Téma: Európa és az iszlám. Előadást tart Németh Pál ref. lelkész, iszlámkutató, c. főiskolai docens. Az előadás után szeretetvendégség lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

HÁLAÁLDOZATUNK:
2017. április 2-án, vasárnap a perselyadomány 11.920 Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a testvérek minden adományát és imádságát.

EGYHÁZFENNTARTÓI JÁRULÉK:
Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy az egyházfenntartói járulék befizetésével és egyéb adományaikkal legyenek szívesek támogatni az egyházközség fenntartását!

Jótékonysági adománygyűjtés – április 23!
Április 23-án vasárnap gyülekezetünkben a persely jótékonysági célra lesz kihelyezve. A testvér egyházmegyénk, a Kalotaszegi Református Egyházmegye Bogártelke nevű református gyülekezetében szolgál Pataki Levente Csaba református lelkész, akinek Boróka nevű kislánya értelmi fogyatékos, valamint súlyos gerincferdülésben szenved. A műtét költsége és az utókezelés mintegy 10 millió Forintba kerül. Hordozzuk imádságban a családot és lehetőségeink szerint támogassuk őket adományainkkal!

Református hit és erkölcstan beíratás:
Kedves szülők, kedves gyermekek! Szeretettel várjuk a gyermekeket a 2017-18-as tanévben is református hittanra. Az első osztályba menő gyermekeket az iskolai beiratkozáskor kell beíratni erkölcstanra, vagy felekezeti hittanra. Akik negyedikből ötödik osztályba mennek azoknak, ugyancsak nyilatkozniuk kell. Akik tavaly nem hittanra íratták be a gyermeküket, azok május 20-ig kérhetik az átíratást.
A felelősségteljes és tájékozott döntéshez kínál információkat ez a honlap: www.hittan.info


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése