2017. április 16., vasárnap

Hirdetések: 2017.04.16.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 18:00 – bibliaóra – elmarad!
·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet

Női konferencia
Árpilis 22.-én szombaton 10:00 órai kezdettel Dunaszentgyörgyön női konferencia lesz. Előadást tart „A Szentlélek munkája életünkben” címmel Kovács Gézáné Szegedi Ildikó baptista lelkész-feleség. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Gyülekezeti csendes-délután
·        2017. április 23. vasárnap 15:00 óra – Őcsény, református gyülekezeti ház
Téma: Európa és az iszlám. Előadást tart Németh Pál ref. lelkész, iszlámkutató, c. főiskolai docens.

HÁLAÁLDOZATUNK:
2017. április 9-án, vasárnap a perselyadomány 12.220 Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a testvérek minden adományát és imádságát.

Jótékonysági adománygyűjtés – április 23!
Április 23-án vasárnap gyülekezetünkben a persely jótékonysági célra lesz kihelyezve. Testvér egyházmegyénk, a Kalotaszegi Református Egyházmegyében szolgáló Pataki Levente Csaba református lelkész Boróka nevű értelmi fogyatékos és súlyos gerincferdülésben szenvedő kislánya műtéti költségeire gyűjtjük az adományokat. Hordozzuk imádságban a családot és lehetőségeink szerint támogassuk őket adományainkkal!

Református hit és erkölcstan beíratás:
Szeretettel várjuk a gyermekeket a 2017-18-as tanévben is református hittanra. Az első osztályba menő gyermekeket az iskolai beiratkozáskor kell beíratni erkölcstanra, vagy felekezeti hittanra. A felelősségteljes és tájékozott döntéshez kínál információkat ez a honlap: www.hittan.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése