2016. március 13., vasárnap

Hírlevél 2016.03.13.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Március 15.-én, kedden, az 1848/49 forradalom és szabadságharc bonyhádi ünnepsége a Művelődési központban 10:00 órai kezdettel lesz megtartva, ahová mindenkit szeretettel várnak!
·        Kedd 18:00 – Bibliaóra, elmarad! - a sorozat húsvét után, március 29.-én folytatódik
·        Vasárnap 10:00 – Istentisztelet

HÁLAÁLDOZATUNK:
2016. március 6.-án, a bibliavasárnapi perselyadomány 12.030. Ft volt, amit a Magyar Bibliatársulat munkájának támogatására továbbítottunk. Isten iránti hálával köszönjük meg a testvérek minden adományát és imádságát.

HALOTTAINK:
Március 11-én, pénteken A Boldog Feltámadás Reménye Alatt vettünk végső búcsút György Györgyné, szül. Müller Katalin testvérünktől, aki Isten kegyelméből 82 esztendőt élt.
Életének 83. évében elhunyt Kovács Ferenc testvérünk. Temetése 2016. március 18.-án 15:00 órai kezdettel lesz Lengyelen.
Imádságban kérjük Isten vigasztalását a gyászoló testvéreink számára!

HIT ÉS ERKÖLCSTAN BEIRATÁS

1. OSZTÁLYOSOK: ISKOLÁBA VALÓ BEÍRATKOZÁSKOR KELL JELENTKEZNI

5. OSZTÁLYOSOK: MÁJUS 20-IG KÉR AZ ISKOLA NYILATKOZATOT A SZÜLŐKTŐL

A többi évfolyamra járó diákok a korábbi rend szerint járhatnak a hit és erkölcstan órára.

„Biblia, műveltség, élmény”
Kedves Szülők! 2013. szeptember 1.-től minden állami általános iskolában felmenő rendszerben bevezetésre került az erkölcstan oktatása. A szülök kérése alapján a gyerekek erkölcstan helyett a felekezeti hittan órán vehetnek részt. A döntés az Önöké. Gyermeke jó helyen van a református hittanórákon!

Konfirmációi felkészítő:
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a konfirmációi felkészítésre való jelentkezés alapfeltétele, hogy a gyermek előzőleg az 1. évfolyamtól kezdve részt vegyen a református hit és erkölcstanoktatásban. A hit és erkölcstanra beíratott gyerekek az 1-6. iskolai év során megismerve az alapvető bibliai történeteket és betekintést nyerve egyházunk életébe, a 7-8. évf. során jelentkezhetnek a konfirmációi fogadalomtételre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése