2014. május 19., hétfő

Hirdetések: 2014.05.18.

GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 18:00 – Bibliaóra – (Imaóra)
Téma: - "Isten akarata legyen meg!"
·        Csütörtök 9:30 - Baba-mama Kör
·        Vasárnap 10:00 – Istentisztelet
                                       Gyermek istentisztelet
 
A vasárnapi igehirdetések hangfelvételei meghallgathatók a gyülekezet internetes honlapján: www.bonyhad.reformatus.hu
 
GYÜLEKEZETI CSENDES-DÉLUTÁN
A kisköri gyülekezeti csendes-délutánok sorozatának következő alkalmát 2014. május 25.-én, vasárnap 15:00 órai kezdettel Dombóváron tartjuk. Folytatjuk Marco de Leeuw van Weenen egyházmegyei missziói munkatárs által elkezdett előadás sorozatot az efézusi levél alapján.
 
HALOTTAINK:
A Boldog Feltámadás Reménye Alatt vettünk búcsút 2014. május 15.-én Csólig János testvérünktől, aki Isten kegyelméből 85 esztendőt élt.
Imádságban kérjük Isten vigasztalását a gyászoló testvéreink számára!
 
GYÜLEKEZETI NAP:
Az egyházközség presbitériuma a közösség építése és erősítése céljából ebben az esztendőben is megszervezi a gyülekezeti napot 2014. május 24.-én, szombaton 10:00 órai kezdettel a parókia udvarán. A családosokat, az egyedülállókat, a fiatalokat és az időseket egyaránt hívjuk, töltsük együtt ezt a napot, időt szánva egymás jobb megismerésére egy közös ebéd keretében.
 
HÁLAÁLDOZATUNK:
2014. május 11.-én a perselyadomány 15.500. Ft volt. Köszönjük az adományokat, Isten áldását kérve adakozó testvéreink életére és családjára!
 
ADOMÁNYGYŰJTÉS:
Gyülekezetünk ebben az esztendőben szeretné a parókia három helyiségét a falak vizesedése miatt felújítani, ebből egy helyiségben a padló cseréje is szükséges. Továbbá a templomtorony faszerkezetének külső felújítását is tervbe vettük. Kérjük gyülekezetünk tagjait, hogy lehetőségükhöz mérten adományaikkal legyenek szívesek hozzájárulni a munkálatok elvégzéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése