2017. december 3., vasárnap

Hírlevél 2017.12.03.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 17:00 – gyülekezeti énektanulás
·        Kedd 18:00 – bibliaóra
·        Vasárnap 9:30 – gyülekezeti énektanulás
                               – konfirmációi felkészítés
·        Vasárnap 10:00 – istentisztelet

Adventi kézműves foglalkozások:
A gyermekek számára az adventi vasárnapokon a templomi istentisztelettel párhuzamosan a gyülekezeti teremben kézműves foglalkozásokat tartunk, ahol közösen készülődünk a karácsonyi ünnepekre. Mindenkit szeretettel várunk!

Hálaáldozatunk:
2017. november 26-án, vasárnap a perselyadomány 10.275. Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a Testvérek imádságait, szolgálatát és adományait, amelyekkel hozzájárulnak a gyülekezet életéhez!
Továbbá hirdetjük, hogy a gyülekezeti terembe új székeket szeretnénk vásárolni. Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy lehetőségeikhez mérten céladományaikkal támogassák ezt az ügyet!
Kérjük a Testvéreket, hogy hordozzák továbbra is imádságban és szeretetben a gyülekezetünk életét és szolgálatát. Az egyházközség számlaszáma:
71800013-11116264 (Hungária Takarék)

Karácsonyi koncert
2017. december 17.-én, vasárnap 17:00 órai kezdettel a Bonyhádi Református Templomban karácsonyi koncertet tart a Szaggató Zenekar. A műsor adventi és karácsonyi népzene, egyházzenei feldolgozások, és karácsonyi költészet jegyében kerül összeállításra. A belépés ingyenes, de a zenekar működése adományokkal támogatható. A koncert után a gyülekezeti teremben szeretetvendégség lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

Iratterjesztés:
A Kálvin Kiadótól megrendelt kiadványok: Bibliaolvasó Kalauz, Képes Kálvin Kalendárium és Református Falinaptár megérkeztek és a Lelkészi hivatalban átvehetők. A kiadványokból azok is vásárolhatnak, akik korábban nem iratkoztak fel a rendelési listára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése