2015. október 27., kedd

Hírlevél 2015.10.25.


GYÜLEKEZETI ALKALMAINK:

·        Kedd 18:00 Bibliaóra - elmarad!
·        Csütörtök 18:00 – Presbiteri bibliaóra
·        Szombaton 17:30 órai kezdettel a baptista imaházban tartjuk a protestáns testvérekkel közös reformációi ünnepi istentiszteletünket. Igét hirdet Mészáros Zoltán református lelkész, előadást tart Aradi András evangélikus lelkész.
·        Vasárnap 10:00 – Ünnepi istentisztelet
A következő vasárnapon, november 1.-én az új borért való hálaadás alkalmából az úrasztalát megterítjük!
·        Vasárnap 16:00 órai kezdettel, halottak napja alkalmából, az evangélikus templomkertben ökumenikus megemlékezés lesz.

HÁLAÁLDOZATUNK:
2015. október 18.-án a perselyadomány 14.040. Ft volt. Isten iránti hálával köszönjük meg a testvérek adományait és imádságait.

EGYHÁZFENNTARTÓI JÁRULÉK
Kérjük a gyülekezet tagjait, hogy az egyházfenntartói járulék befizetésével és egyéb adományaikkal legyenek szívesek támogatni az egyházközség fenntartását.

Gyülekezeti teadélután és filmvetítés
2015. november 7.-én szombaton 16:00 órai kezdettel, szeretetvendégséggel egybekötött filmvetítést tartunk a gyülekezeti teremben, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Előreláthatólag a reformáció ünnepéhez kapcsolódva a Luther Márton életéről szóló filmet tekintjük meg közösen. A szeretetvendégséghez kérjük, aki tud, legyen szíves süteményt hozni.

Adakozás a templomépítés támogatására
Egyházunkban minden esztendőben a reformáció hónapjának utolsó vasárnapján a befolyt perselypénzeket egy kiemelt ügy támogatására ajánlják fel a gyülekezetek. A Zsinat döntésének értelmében, ebben az esztendőben az Erdőkertesi Református Gyülekezet új temploma befejezésére adakozunk!

IRATTERJESZTÉS:
A 2016. évre elkészült a Református Bibliaolvasó Kalauz (280 Ft), a Képes Kálvin Kalendárium (500 Ft) és a Reformátusok Falinaptára (95 Ft). A kiadványok megrendelhetők a Lelkészi Hivatalban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése